Husk løypebidrag for 2023-sesongen. Velkommen til ny sesong på Stølsvidda.

Det var dessverre lite snø på Stølsvidda før jul, men nå har dette fullstendig endret seg. Det ble knall løyper i nyttårshelga og også første helg i det nye året. Vil tippe på at det er ca en meter snø i terrenget nå.

(Bildet er tatt like ved Varden i romjula for noen år siden. Foto: Arild Ranum)

Løypebidrag sesongen 2023

Det er nå sendt ut en anmodning om innbetaling av løypebidrag for 2023-sesongen. Vi har foreslått at man betaler 1.000 kr også i år, men man står fritt til å velge beløp. Vi ber om at dere benytter det KID-nr som dere finner i e-posten.
Om du ikke har fått e-post, men ønsker å bidra, ta kontakt med kasserer Børre på e-post kasserer@stolsvidda-loypelag.no.

Ved medlemskap eller første gang dere betaler løypebidrag, send info om
– din epost-adresse
– fullstendig bostedsadresse,
– For hytta/stølen:
* veiadresse og nummer,
* gårds- og bruksnummer for din eiendom,
* hvilket stølslag/hyttegrend du tilhører.

Børre vil da få sendt ut e-post med info og et nødvendig KID-nr. Dette for at systemet vi benytter krever at alle innbetalinger skjer med KID-nummer.

Vi er avhengig av at flest mulig bidrar for å kunne opprettholde løypetilbudet og oppfordrer derfor ALLE til å bidra.

Vi skal gjøre så godt vi kan for å utnytte bidragene best mulig. Men som alle er kjent med har jo diesel-prisene og strøm-prisene økt kraftig de siste par år.

Løypetraséene. Det er gjort noen mindre utbedringer / omlegginger i løypetraséene.

Nettsiden
Det var dessverre problemer med nettsiden en periode. Vet ikke helt hva som var/er årsaken. Ser ikke ille ut nå. Vurderer å lage en ny side.

Similar Posts