Sesongen nærmer seg

Skisesongen nærmer seg og vi vil gi nye hytteeiere litt informasjon om løypelaget.Vi har cirka 10 mil langt løypenett, som har forbindelse til løypene i Vaset, Tisleidalen og Golsfjellet. Disse kjøres i jule-, vinter- og påskeferien, samt i helgene fra jul og utover vinteren avhengig av værforhold. Status på løypene og løypemaskiner” finnes på www.skisporet.no

Drift av løypenettet gjør seg dessverre ikke selv. Løypelaget er en ideell forening uten økonomisk eller forretningsmessige formål, men vi er helt avhengig av økonomiske bidrag for å kunne opprettholde og videreutvikle det flotte løypenettet på Stølsvidda. Løypelaget har i dag ca. 170 medlemmer. For å være i stand til å møte fremtidige investeringer ønske vi flere medlemmer. Dersom du ikke allerede er medlem, er du velkommen som nytt medlem. Innmelding som nytt medlem skjer ved å betale kr 5.000,- til konto nr. 6182 05 39779, så tar vi tar kontakt med mer informasjon.

Frivillige årlig løypebidrag foreslås til 1.000 kr. pr år, men størrelsen kan du bestemme selv. Bidrag kan du gi enten til Stølsvidda løypelag, Konto nr. 6182 05 39779, eller på Vipps til nummer 500807 Vi ønsker alle en fin skisesong.

Similar Posts