Velkommen til påskefjellet

Vi ønsker alle velkommen til fjells. Håper at dere kan få glede av skiløypene som vi prøver å få til etter denne snøfattige vinteren. Det er desverre alt for lite snø til å kjøre løyper enkelte steder. Det er heller ikke mulig å frese skisporene da vi lett vil ødelegge fresen pga steiner i terrenget. Det vi gjør er å kjøre løypemaskinene i det gamle sporet for å forbedre det litt. Dette funkerer der det har blåst inn litt snø, men der det er isete er det ikke noe vi får gjort. Så får vi se an ut over i påska, det var tidligere meldt varmegrader døgnet rundt, men nå ser det ut til at det blir kuldegrader om natta. Kuldegrader må til om snøen skal holde. Om løypene tiner opp på dagtid, kan vi kanskje preppe nye løyper på ettermiddag / kveld. Vi må bare se det an fra dag til dag. Det er også meldt noe snø på onsdag, men nedbørsområdene har hatt en tendens til å ikke legge igjen mye på Stølsvidda denne vinteren.

På strekningen Gauklie-Tyrisholt er det mye is og overvann på myrene. Her må vi nok prøve å legge om traséen noe før neste sesong.

Gledelig er det at Gapahuken er skikkelig populær. Folksomt med store og små hver dag. Gapahuken gjør at det er lett å få med barna sier de vi treffer på. Husk at det er ved og bålpanne der, dermed kan man grille pølser, hamburgere etc.

Similar Posts